klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

21 September 2011

Menyebarkan link jemputan Segmen : Blackrosehunter's 1st Giveaway

 BAru nak bermesra dengan blog..xder benda nak share..aku bantai jer join apa yang patut...

Aku Copy  dari SINI.


Giveaway ini penganjur menggunakan punchtab. Punchtab ini sudah banyak digunakan di luar negara namun di Malaysia masih baru. Sekarang ini blogger otai makin banyak menggunakannya. Mudah je kalau nak join..

Silakan ke LINK INI. dan jangan lupa turut serta..okay!

Hadiah yang akan anda dapat jika berjaya :

1x Domain ( .com/.net/.org ) percuma
1x RM10 topup untuk telco (celcom/maxis/digi)


semoga berjaya..ok!

10 ulasan:

  1. salam kenal..dah follow awak.

    good luck ye?

    BalasPadam
  2. hYe..!!
    j0m t0l0ng VOTE h0neyz kat http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/10/k0rang-baik-kan.html..
    tq
    ;-)

    BalasPadam
  3. lamanya u tak menulis blog??

    BalasPadam
  4. j0m tgk tudung bawal HOT kat http://miszh0neyz.blogspot.com/
    ;)

    BalasPadam
  5. postingan yang bagus tentang menyebarkan link jemputan segmen

    BalasPadam
  6. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..