klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

18 April 2011

Aku Dah MALAS...titik.

..alahai kenapa kau tetiba je datang dalam mimpi moon...

dah lama kau 'mati' dalam hidupku...

kenapa?...kenapa....merayu2 plak tu..

kau pernah bagi aku harapan ..lepas tu kau biarkan saja...

then selang beberapa minggu tak contact...kau hadiahkan aku berbaris lirik lagu ni...

Antara gadis yang ku temui
Kau saja kini dalam renungan
Mungkin kerana dengan senyuman
Terpegun diriku ...

Ketika bayu mencium pipi
Suria pula terasa hati
Kerana dikau sungguh rupawan
Terpaku diriku ...

Mengapakah kau melangkah pergi
Ketika ku masih perlu
Menatap wajahmu kali akhir
Dan lantas menyelam rindu

Antara bebunga yang menyeri hidup
Kau jadi ratu
Antara delima yang menyinar lama
Kau berkilauan

katanya untuk aku menilai sesuatu yang indah...



entah lah....tak pandai aku

psst...lepas demam ni cm lain plak rasanya...



12 ulasan:

  1. lain macam je bunyinya sis ni..
    sihat tak lagi ni?

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Dinaz,

    Makan ubat hingga sihat ok.

    BalasPadam
  3. @wida
    badan dah ok tp hati tak berapa sihat lg ni...thnks..

    BalasPadam
  4. @Kunang-Kunang W'salam...a'ah antibiotik tak abis lg ni..Tq2 mengingatkan.

    BalasPadam
  5. suke lagu antara gadis tue..malas ape nie dinaz..xbaik malas2..:D

    BalasPadam
  6. ni mimpi xboy juga ker..hehehe

    BalasPadam
  7. assalamualaikum..

    tetiba je bermonolog..ada ape ke?? heheheee

    BalasPadam
  8. erk2 apasal lain mcm plak dah?tak ok lg ka?

    BalasPadam
  9. asl ni??tak baik malas2 ni...be strong okey...da lame x dtg sini dah lain da blog kamu..uhuuuu T.T

    BalasPadam
  10. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    BalasPadam
  11. huhu saye pon bru nak berjinak² semula..aritu tetiba je dtg angin takde mood nak blog..huhu

    meh ke rumah..
    ~ole² dari sahabat...:)~
    keep in touch ye..♥♥♥

    BalasPadam
  12. are u okay my dear dinaz??jgn sedih2 k..dan semoga demam dinaz cepat sembuh...:D

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..