klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

08 April 2011

Jom Mancing !

"kalau kail panjang sejengkal...beli la yang panjang sikit" (nazmi rajaLawak)



memancig bersama buah hati ...esok.! emmm....dah lama aku inginkan saat itu..rindunya...


alahai...bukan gedikzs lagi ni ..cepat2 nak keluar opis..sebabnya nak beli apa2 yang patut nak buat bekal pegi memancing dengan 'buah hatiku'....

dah lama mengidamkannya...biar hitam berpanas namun kepuasan adalah bagi diriku....

korang punya plan ape untuk esok n lusa....merendek erk???


jangan...jangan tau....tak baik, kalau nak berpacaran pon cari la tempat yang terang...bawak mak ayah sekali ....

bajet bagus plak dinaz ni...



dapat ke tak bawa balik ikan ke tak kesah.....

p/s : ayah jgn tinggal daku...

9 ulasan:

  1. aku nak order ikan duyung sexy 1!

    BalasPadam
  2. sy ada review blog awak..singgah la klu sudi..tq.:-)
    http://nadyahoneylist.blogspot.com/2011/04/dinaz-blog-aku-masih-di-sini.html

    BalasPadam
  3. kalau dpt ikan keli..janganla geli nak menyiang hehehehee

    BalasPadam
  4. @[p@kcikLie] : [ mamaDiana] alhamdulillah..selamat, cuma tak sampai opis je lg..hik3.

    BalasPadam
  5. @cik ubi tak jumpa pon dgn duyung...tggu jgk!

    BalasPadam
  6. @~nadyahoney~ wow! tq so much..baru ja nk online... TQ2

    BalasPadam
  7. @sahromnasrudin a' ah takde la spesis keli ..orait je kalau keli pon.!

    BalasPadam
  8. cik su suka gak memancing dengan pakwe cik su hehe

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..