klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

13 April 2011

Kejap ok kejap lagi tak ok...

..hee tapi belom kO lagi tau...huhu sedihnya....
mana sumer org kat rumah ni ni,..aku kesunyian..naseb la ade kengkawan maya...terhibur jugak..

nak makan bubur moi pon kena wat sendiri..kecian kan....

arr tu kau dinaz, den dah koba layi..jangan..jangan..ko nak ikut juga mancing dgn geng laki..hu , nak ikut layi tak ni??...

tah bahasa daerah mana aku type ni....org demam camtu lah ..suka merapu....

omak oiii...balikla copat ni hah...den kesojukan nih...

sob2 :P...

pssst ....ape la orang tu..calling2 kita pon tak....

Thanks pada Gdiss Kepastian....sudi menemani ku..lap u !


cute girl...



16 ulasan:

  1. nasib baik internet ade kan..tak la bosan sgt huhuhhh

    BalasPadam
  2. makan ubat ye...biar cepat baiknye...boleh gak gi jenjalankan..
    tak la meroyan sorang2 kat umah tu...

    BalasPadam
  3. get well soon dinaz huhu makan ubat taw

    BalasPadam
  4. cepat sembuh sis..
    jgn ngelat makan ubt yerr

    BalasPadam
  5. @ainnorainilahai kak ain , taknak la meroyann kat sini dah..

    BalasPadam
  6. @efa
    ofcoz..always remember..thnx fren..

    BalasPadam
  7. hehe malunya kita masok lam blog dia..

    BalasPadam
  8. cpt la baik demam, ni dh merapu tahap gaban ni...hehehe

    BalasPadam
  9. alamak ciannya demam ye...Dinaz org kalau demam memang cam gitu rasa memerlukan perhatian & kadang2 hubby selalu ckp mama demam mengada2. heppp...mana ada pun yelah dah demam semua main oda jelah...hahahaaa...

    BalasPadam
  10. cepat sihat dinaz...ada org carik nih..hahaaha..

    BalasPadam
  11. semoga cepat sembuh ye...:D

    BalasPadam
  12. selamat bekerja di pagi khamis..batik warna pe pg nie????

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..