klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

13 Mac 2011

Jalan-jalan hujung minggu




Salam...ape korang buat tu...aik! dok kat umah jer...
...hepi-hepi la sikit , jejalan kat luar cari angin di persekitaran lain...ubah mood sikit..

aku kat Ikea...woo ramainyer orang..duyun-duyun serbu...emmh ade sales la pe lagi...parking pon tah ke mana , jauh sana nun....

ekceli bukan nak beli apa pon , cuma nak temankan ibu jer...kalau dok kat rumah tatau ape nak buat kan...haaa ade jualan buku murah sangat ... ibu da lepas ke dalam aku rehat-rehat sambil post entri kat sini...hingar bingar..keadaan tak tenteram langsung....

sempat menyesakkan lagi keadaan , aku beli sebuah buku...best jugak ni...
"Semanis Tart Ceri" oleh Maslina Ngadiman...tak habis baca lagi...baru belek-belek jer...harap ia memenuhi citarasa pembacaan ku hari ini...

Salam jumpa lagi...

5 ulasan:

  1. hari ahad saya menghabiskan masa di kuliah
    :(

    BalasPadam
  2. setiap hari duk umah besarkan badan kah3 =P

    BalasPadam
  3. sunday ada lah bad day sbb sakit seluruh badan... biasalah time sahabat baik nak sampai, so dia antar sirent dulu

    BalasPadam
  4. kite g main layang2..best..

    BalasPadam
  5. assalamualaikum ninaz..area banting dah ada tesco kan???

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..