klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

29 November 2010

Berani Mati Dinaz Cakap : Blog Aku Best !

Blogger Berani Mati jugak...heee pengasasnya.
Kalau bercerita pasal blog sendiri..memang sesedap mulut akulah dan terus ditaipkan dalam entri kali ni...

Ini blog yang dimiliki sepenuhnya oleh Diaumaininaz Nazurie....pada mulanya hanya berminat untuk skodeng blog orang lain je...dan blog yang selalu dikunjungi ialah blog En Ben Ashaari dan beberapa blog lain lagi yang menjadi ikon ramai blogger.
..menjadi silent reader bukan tidak bagus..tapi apa yang aku rasakan dan inginkan adalah kepuasan bila boleh 'menconteng' di kerta lukisan sendiri..untung-untung 'cakar ayam' pon bole jual...sapa tau kan nilai komersial tu terletak pada pengemar itu sendiri..

Dinaz...panggilan mesra kenalan di luar sana juga masih sama di alam maya, tidak mahu berselindung di sebalik wajah..perlu muncul dengan bahan yang menarik untuk dikongsikan bersama.

Dikategorikan sebagai blog ringan dan santai...bukan mahu buat biznes sangat tapi mahu cari kawan..tak nak lawan heeee...

Setahun jaggung tu kira dah lama tu...dah bole makan hasilnya , tapi Shopper Dinaz On9 baru...baru la sangat..eh malu rasanya nak kata blog kita Best...tapi aku berani mati punya lah...tak sampai sebulan pon usianya.

Shopper Dinaz On9 diilhamkan dengan tujuan mencari kenalan maya dan juga bercita-cita menjadi usahawan yang berjaya dalam dunia IT sebagai peniaga online (sekarang baru peringkat permulaan).

Apa yang best ialah...aku akan kongsikan apa saja....apa saja yang terlintas di fikiran...dah jadi otai buat apa pon orang kata okay...cmtulah apa yang aku nampak sekarang ni.

Ini sasaran aku tahun depan....kalau dikira , tahun depan baru berusia 2 bulan cmtulah..tapi sasaran tetap ada...setiap hari mesti ada peningkata UV, itu MESTI.

psst : halammak ! banyak songeh lak budak nih!

.

15 ulasan:

  1. waa...berani mati sungguh ni..caya la dinaz..good luck yea...

    BalasPadam
  2. wahh..berani..chayook..hehehehe...

    BalasPadam
  3. semoga momentum semangat yang jitu ini terus berkekalan!

    BalasPadam
  4. good post!
    ini mmg berani mati oke! :)

    BalasPadam
  5. kamikaze nih.. tumpang singgah sini.. follow awak Dinaz

    BalasPadam
  6. bgus2 :)

    kita kena yakin dengan diri sendiri

    yey !

    BalasPadam
  7. style la cik dynaz nih!!! hehehe.. good luck!

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..