klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

27 November 2010

Wartawan ....tak de tauliah..heee!



Hai, salam sumer.. selamat beristirehat ya ...

Dinaz outing jap lagi, ibu kasi kuar dengan kawan lama ..nak ajak bloger lain takder yg sudi, almaklumlah kita ni newbie lagi heee acah je tu..

akceli dah planing dr last week lg , ke mana tak leh cakap ..ikut kaki melangkah..upss bkn ,ikut tayar keta...belum di fikirkan lagi, nt lepas amik kawan dinaz ..baru ktorg set ke mana mau pegi...wakaka...

..
@@@6009...kalau betul berani tegur la...hahaha..!!

jom chaw dulu..nak mandi n siap2 simple je....

...hari ni aku dah ada kerjaya baru..nak cari bahan, bajet dh jadi reporter tak bertauliah..siap dgn kamera lagi n note book.........cmnilah org tengah bersemangat..!!

Lets gone...heeee bye2.

5 ulasan:

  1. jom jom...fiqas sudi nih nk follow....:)

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. wowww..
    wartawan ni kena tampal stiker kat si orenn tu...
    ;)

    BalasPadam
  4. >Sis SZ/m.s.s...malu eh...takkan nk buat cmtu.

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..