klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

06 Januari 2011

Berdua Lebih Baik !!

Syukur Alhamdulillah..keja pon dah settle..n makan tadi berdua saja..
ni lah kawan baru Dinaz...bukan blogger tapi biz person...

Miss Moy
suka lah..baru kenal tadi..tapi dia ok...makan kat gerai tepi jalan pon takder hal...cayalah!

sambung pasal makan tadi..

walau ada sikit darah Jawa ...hee serius la...aku tak pernah makan tempe goreng !
perna survey kat blog Mat Gebu pasal makanan ni...tu yang nak rasa sangat..ada orang cakap kat Banting sedap tapi sure tak tau kat gerai mana!

Moy ajak makan kat satu tempat yang memang orang taulah ...pasal sotonya yang sedap sangat tu...hah PCL pon cakap kat situ sedap siap rekemen lagi...


Memang sempoi lah!


Banner Maker

8 ulasan:

  1. waa...sedapnya...lapor la plak tak mkn lg ni hukhuk

    BalasPadam
  2. Efa, makan je lah...jgn tuggu lapar sangat nt makan banyak plak..

    BalasPadam
  3. Anisa, memang sedap soto wakdol.

    BalasPadam
  4. tempe n soto!! steady la jawa~

    BalasPadam
  5. perkataan sedap ko tu membuatkan tekak aku tergugat.. =.="

    BalasPadam
  6. bakso kan tue..mesti letak tempe...memang kesukaan sy tue huhuhuuh

    BalasPadam
  7. papa mifz sejak dh kawen ngan org jawa ni selalu gak mkn tempe..hehe

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog