klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

02 Januari 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

..Salam , hai buat apa ari ni??..moga ceria di awal dan hari seterusnya tahun 2011.
..Firstly  dinaz nak ucap terima kasih kepada daddyian kerana meng 'tag' dinaz untuk GA tersebut.
kalau korang nak join sama sila klik sini...best tau hadiahnya..sila lah ya..senang je syarat-syaratnya seuanya ada pada link :

4 PEMENANG DICARI !!!



Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

seterusnya Dinaz tag kamu untuk memenuhi syarat..:

1) Princess MOMOY
2) abah_Izz
3) pakciklie
4) KinakOyu

Selamat berjaya.



Banner Maker

11 ulasan:

  1. tahniah!!! semoga awak bisa jadi pemenangnya ya...

    BalasPadam
  2. wow! pendrive, hehe gudluck awk!

    BalasPadam
  3. salam...

    selamat berjaya ya..

    **follow ur blog....**340

    BalasPadam
  4. Salam Dinaz..


    Nak minta tolong vote mwana utk contest feel free to fly, orait?

    Mamawana Top 50 dear......list ke 041 Vote for me please...tq. Syukran. Yang vote mama, doa mamawana semoga kalian sihat dan dimurahkan rezeki yang melimpah ruah. Aminnnnn.

    http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/01/feel-free-to-fly-contest-poll-undian.html

    BalasPadam
  5. thanks atas tag itu..i'Allah, akan join nnt...:)

    BalasPadam
  6. Okey takde sape nak tag saya. -_-'
    Haha.

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog