klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

06 Januari 2011

Ke Banting lagi...

kali ni aku memang drive hati-hati di jalan raya...

ada keja kat sana , setengah jam rasanya sampaila kot, sekarang ni tak jem lagi...
aku akan gerak ..sapa ada kat sana..bole gather2 makan tengahari...

time makan jangan skip ok..tu penting untuk diri supaya nampak sentiasa bertenaga..tapi rasanya takmo makan nasi la hari ni..nak makanan Jawa la plak..

ada suggestion ke??


ok gerak sekarang !

Bismillahirahmanirahim.


Banner Maker

8 ulasan:

  1. WakDol Soto..depan MDKL ada masakan Jawa yg best2...

    pCL bz kalau mamadiana ada bole join sekali..

    BalasPadam
  2. ..hi..hi2 , org jawa pun makan nasik gak tghari..

    selalu gi banting makan seafood jer...

    BalasPadam
  3. hati-hati dinaz...btw makan nasi itu lebih kenyang huhu

    BalasPadam
  4. PCL, wakdol soto ek..dinaz try ke sana..member pon suka jg..jom jom.

    abah_iz, btw thnks..rasanya seafood lain kali..

    BalasPadam
  5. takecare k!!

    makanan jawa? nasi ambeng ke? err err sori xtau sgt. hehee

    BalasPadam
  6. NoorFatin, nasik ambeng tu banyak sangat kena share ngan awak..hee

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog