klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

29 Januari 2011

Kenapa pepagi ada yang nak 'menganjing' jer ni !!!

..aku bangun pagi siap sedia sarapan untuk budak kecik tu lagi..
ibu ayah takder..hilang !!
panggang roti n letak milo tabur ...fuhh sedap jugak..
air..biasala..pepagi minum air suam jer...jadilah..kena seimbangkan.

Selalunya bila time cuti cengini...kawasan kediaman ni sememangnya sunyi sepi...

tah apa dah jadi dengan jiran depan tu..walaupon jauh sikit tapi masih boleh dengar ..., orang kita..bukannya warga asing ke..tak paham aku..masalah keluarga agaknya..

kalau betul pon anjingnya yang menyalak , mengancam keselamatan..nak juga aku report...
pasal rumah tangga ..tak nak la ku !!!

sedar sendiri lawei!!

ehh betul ke apa aku buat ni??

8 ulasan:

  1. kwsan tu ader umah org cina ek?

    BalasPadam
  2. emmh tu la..bising la plak hr ni.

    BalasPadam
  3. dinaz mucukkkk...bestla x keje hari nie. kina hari sabtu kena kerja la sayang. adessss.... tapi kalau dOk rumah pun boring jugak. huhuhuhu...sebab x leh nak berblOgging taw. sO lebih rela g kerja dari dOk rumah. maklumlah...berOkben dah x guna dah. kina mls nak guna sebab line macam bas mini dah nak habis minyak.

    psal anjing tue..dinaz leh la buat adua kat pihak yg berkenaan. x salah dik.. sebab ia dah menggangu HATI DAN PERASAAN orang... menggangu TIDO org dan menggangu pendengaran org.

    hehehehehe...senyum sikit Dinaz...

    BalasPadam
  4. ni anjing yg menyalak atau tuan ajing yg menyalak?huhu

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog