klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

12 Januari 2011

Siri Jelajahanku ( Pantai Di Putrajaya)


Syoknya kalau boleh main pasir di pantai...masalahnya kat area Klang tak bersih sangat..bila jelajah blog ini baru aku tahu ada pantai di sana..



Dah puas aku tinjau, tapi tak jumpa2 juga. Tu la org kata "malu bertanya sesat jalan"

psst..dekat je Klang dengan Putrajaya..tu pon aku tak sampai lagi ke tempat ni....

"Jom tgk aksi dorang yg tergedik sopan di pantai" (klik)

9 ulasan:

  1. waa... br tau kt putrajaya ada pantai..

    BalasPadam
  2. putrahaya ada pantai??? biar betik huhuhuhuh

    BalasPadam
  3. thanks... my n3 jd pilihan U...
    salam perkenalan

    BalasPadam
  4. betul ke putrajaya ada pantai...

    BalasPadam
  5. Sy pn baru tau..serius ke ni..ok nt suruh hubby survey...cm best je..

    BalasPadam
  6. waah...baru taw ni...nice info ahaks..

    BalasPadam
  7. salam, Dinaz..ape, siri jelajahan ni perlukan permit ke cm nk buat konsert or ceramah some think like that...heheh bagus la utk support blogger kan !.

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog