klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

28 Januari 2011

Special GiveAway From Moscow


Link kepada blog Penganjur KLIK SINI

Syarat-syaratnya

1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member kan?)
2. Anda dijemput menjadi follower http://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)
3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:)
4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag.
5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact.
6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011.

Okay ..kepada blogger yang belum mengetahui dan ingin turut serta memeriahkan GA ini, sila lah
berkunjung terus ke blog penganjur...ada hadiah menarik !!
bagi menyempurnakan semua syarat , Dinaz akan Tag  5+3 orang rakan blogger seperti di bawah :

1) Ms Efa
2) Mr Swift
3) Ms Ayuni
4) Ms Noor Fatin
5) Mr Edy
6) Mrs Kina
7) Ms HanisHangTuah    dan
8) Mr Ahmad Muzaffar (ehem..ehem...kasi settle ini dulu tau!!)

JOM JOIN ramai-ramai !!

8 ulasan:

  1. GA tu senang je an???tapi hadiahnye xde kene mengene ngan lelaki la cik DInaz....so,saya tarik diri GA yg nie ok???lain kali punye GA,u TAG...heheh...soli~~

    BalasPadam
  2. alaaa..boleh je..kasi kat aweks U tu.

    BalasPadam
  3. Alaa kalau tak join takpe?
    bukan pernah menang pun. -_-'

    BalasPadam
  4. >Mr Swift...ko ni cepat mengalah la...mana tawu naseb awk plak !!

    BalasPadam
  5. thanx tag sy!! hehehe nanti sy masuk.

    BalasPadam
  6. Hehe lagipun hadiah die mengejutkan.
    untuk wanita dan kanak-kanak sahaja. -_-'

    BalasPadam
  7. kina dtg amek tag..tapi x leh nak buat sekarang. cOz tgh bz giler...insyaallah kina buat bila dah free...tgk due date nyer pun lambat lagi kan?

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog