klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

08 Januari 2011

Bole Cuba Tekan-tekan...

walau ketinggalan sikit aku rasa nak share pada yang taktau lagi..
..Kasi tarikh luput prepaid korang tu adalah sepanjang hayat ...

Maxis buat macam ni, Caranya ialah:
a) Masuk *100#
b) Tekan 8
c) Tekan 2
d) Tekan 1
e) Tekan 1 dan 1 dan seterusnya
akhir sekali Maxis hantar sms kata had kredit sepanjang hayat.

aku dah try..memandangkan air time aku selalu expired sebelum kredit habis..memang terbukti betullah..huhu bestnya takyah beli prepaid selagi hayat hotlink simcard tak rosak..tapi topup kredit kenalah beli kalau dah habis..

korang dah buat??..sejauh mana kesannya..ada caj tersembunyi ke??
aku baru seminggu..taktau lg cmner...

so, pada yang belum try..silakan !

ok , kejap lagi ke Jusco Bkt Tinggi..nak join bole...
nak beli hadiah kat budak kecik tu..besday Diaumaitrisya esok..

psst...kalau ternampak aweks bawa teddy bear besar tu, mungkin akulah!
kalau berani tegur la..

jom sarapan dulu...

Banner Maker

9 ulasan:

  1. dinaz..sy dh try..he he..bila kita check balance,expired dy=lifetime..

    BalasPadam
  2. alalaaa bestnya budak kecik ada kakak dinaz nih..
    dah tau nak beli hadiah apa utk budak kecik ye...
    hepi bday budak kecik! yg ke berapa tawun?

    BalasPadam
  3. mizi perlukan bantuan

    http://contengcorner.blogspot.com/2011/01/aku-tak-berniat.html

    BalasPadam
  4. Salam.

    Dinaz da ditag. Sile ke
    http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2011/01/saya-fobia-dengan-dot-dot-dot.html

    Saje nak sronok2.. :)

    BalasPadam
  5. salam, tq krn share info yg berguna yg blh dipraktikkan segera...

    BalasPadam
  6. aaa dah buat da..menjadi gak..Tq.

    BalasPadam
  7. jemput join segmen. mudah je.

    http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog