klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

23 Disember 2010

Aku Terlupa...Ibu Terkilan

..tah tetiba jer meleleh air mataku di pipi ni...pesal aku ni emo jer rasa hari ni,

orang lain gembira..especially adik-adik yang berjaya dalam PMR, dapat result pagi

tadi...melompat2 horey *teringat aku dulu*.

..aku lupa nak wish happy anniversary kat ayah n ibu, dorang punya ulang tahun pernikahan la...cmner aku boleh terlupa ni...

..takpe, baru lepas wish tu yang teresak-esak tadi ni...

kenapa sedih plak??...sebabnya dorang nilah pasangan hidup yang paling

bahagia...dah 26 tahun dorang hidup bersama, jarang sekali tengok dorang

bertengkar, pe lagi bermasam muka...yang aku nampak....sentiasa hepi, wallahua'alam

yang aku tak nampak..rasanya takde yang boleh menggugat kebahagian dorang

sedey laaaaa...aku orang yg keberapa etahla wish kat dorang...

mesti ibu terkilan dapat wish dari orang lain dulu...*taknak ulangi lagi*
(tu la padahnya kemudahan ada tak nak guna..reminder kan ade!!)

Aku betul-betul respect la kat dorang ni walau pon kedua-duanya bz dengan keja
masing-masing, tapi ktorang anak beranak rasa bahagia sekali...

"HAPPY ANNIVERSARY" to my lovely parents.

malam ni nina *panggilan kat umah je* masak untuk mereka yang sangat aku sayangi...

well...masih difikirkan nak masak apa ek!....

psst..the problem is.. dorang ni nak makan ala2 kenduri..nostalgia kot*

haruskah aku surprisekan my parent masak lauk kenduri!!...boleh ke??, tatau lah.

nak kena google cari resipi..., dah belajar tapi tak khatam lagi...

*i think i can do it..*

13 ulasan:

  1. ala tak pa dinaz..janji dpt gak wish kan?eh minat mkn ala kenduri ka mak ayah dinaz?hoho tak pa moh la crian google yea..chayok2..takmo sedih2

    BalasPadam
  2. all the best dinaz..masak jgn x masak..=)

    BalasPadam
  3. thnks all...(google ok tp tenet lemb)..

    BalasPadam
  4. Ninaz pergi kedai beli lauk 'Gulai Kawah' perghhhh lagi terangkat...

    BalasPadam
  5. Tolong sampaikan ucapan Hepi Anni dari akak jgk yeee.. :)

    MAsak lauk kenduri? Ada ala2 lauk makan beradap tak? Hikhikhik

    BalasPadam
  6. happy annversary to ur parents :)

    BalasPadam
  7. huhu.. xpe, t next year siap wt suprais party ag,

    smoga bhagia smp syurga.. ^^,

    BalasPadam
  8. :) semoga bahagia selalu hendaknya ayah dan ibu awk ye :)

    BalasPadam
  9. happy anniversary to ur parents ,
    so sweet la ~ hehe .

    BalasPadam
  10. huhu..jgan sdey..taun dpan..wt reminder awl2..hehe..msak wt kek sdap2 ke..smbut annversry ur paren..hehe

    BalasPadam
  11. salam

    bertuah ibu bapa anda kerana memiliki anak seperti anda :)

    sentiasa menjadi yang terbaik okeh :)

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..