klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

29 Disember 2010

Mana weh ! cari Pot baik malam ni?

...nak ke Stadium Gelora Bung Karno malam ini memang tak akan jadi kenyataan, beri sokongan terhadap pasukan bolasepak negara berhadapan Indonesia dalam final Piala AFF pusingan kedua tentunya ramai yang dah plan nak cari pot yang bagus malam ni..

tak kan nak tengok kat umah..tak berapa best kan , lagi la cm aku ni..ada ibu n budak kecik tu ja...rasanya dorang layan drama la biasanya time-time tu.

gambar hiasan


ala...kalau aku senang je tak kesah sangat tentang tempat tu..janji ada skrin besar...lebih besar dari yang ada kat umah tu...

ehh restoran mamak pon ok je , kita kan nak makan sangat pon..minum-minum jer..biarla dorang nak makan...yang penting merasakan kemerihan..!! KEMERIAHAN !





TERINGAT

heee.. masa tu tah team mana yang main , score pon tak kesah la..janji bole jerit GooooLL!!..tapi bukan tahun ni punya kes ye..dulu masa ikut-ikut member yang konon-kononnya minat sangat tengok bola ni..

hah...malunya bila diingat-ingatkan...

so, malam ni tak berulang lagi, setiap detik akan disaksikan dengan penuh semangat..
sama-sama kita tonton, make sure korang juga tidak terlepas

psst..Std.Bukit Jalil pon aku tak penah masuk...heeee, teringin gak.

don't worry bole bawa pen leser kat mana-mana kedai makan okay...perlawanan tak akan dibatalkan...no protest accept korang suluh muka balak/awek dorang! hahaha.

11 ulasan:

  1. saya pun tak penah tgk bola secara live..takutlah..lebih2 lg kite ni kn pompuan..huhu

    BalasPadam
  2. gahaha.ceq layan kat maulana serdang..syokk.lagi2 ada indon jgak tgok skali...hahah..rasa puas ati kaw2..


    kemon malaysia!!!

    BalasPadam
  3. Salam..

    Saye tak suke tengok bola.. Tapi sokong team Malaysia jugak tau.. :)

    BalasPadam
  4. nis tgok ka umah dgn family je
    huhu

    BalasPadam
  5. kompom cik abang kat umah tu kena bawak diri ke skrin besar jugak...its katoon time..

    BalasPadam
  6. Dulu2 salu gak p stadium..Skang dh malas..tgk kat umah jelah..live streaming..

    BalasPadam
  7. efa sokong kt umah ja..hehehe moga menang malaysia chayok3

    BalasPadam
  8. hohoho.. semangat nak cari pot.

    hope malam ni kemenangan milik malaysia lagi.. yeah!

    BalasPadam
  9. hehe btol2!

    moga malaysia menang!

    BalasPadam
  10. jom ramai2 tgk depan TV sambil lai baju kuning/biru..keh2..pastu ble gol jerit kuat2 taw..:))

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..