klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

09 Disember 2010

Salah Parking..ini masalah guwe..heee.

aksi si capik ni lah yang ditiru kawan aku tu...gilooo mu!


..semalam kan, Aku tergesa-gesa nak masuk kelas malam...hee biasalah kalau dah kalut nak cari parking memang la susah sikit..main ikut jer mana yang bole clah aku redah jer....

..satu lot muat keta kecik aku tu...parking cun n terus belah dengan pantas masuk kelas...

..lepas 2 jam, Aku keluar dari kelas nampak 2 brader bersandar kat keta Aku.
Aku tak risau sangat sebab ade geng...Heee kalau tak ..takut jugak.

..Aku bunyikan alarm..saje buat dorang cuak...tapi nampak dorang tu releks jer.

"ini keta cik adik ke?"...eehh sopan nya mamat sorang ni..

"ye, kenapa dengan keta saya ni"...aku lagi sopan..konon..

"salah parking la cik adik..ini tempakt OKU"...

..dengan selamba my fren buat capek kaki lagak macam OKU...

"erk! ini keta kawan saya tu"....

siapa mereka kitaorang tak tahu...terus belah je dari situ...malas nak layan kot.

psst...jangan buat dah, mengaku je kalau dah buat salah tu!

12 ulasan:

  1. hahaha..lawak nya..spontan nye act..thumbs up!

    BalasPadam
  2. ish..takut..kang badi kang..

    BalasPadam
  3. >Amira Yusof, my fren dinaz memang cmtu...bole buat spontan.

    >Nafisa81, mintak2 la jangan...heee takut.

    BalasPadam
  4. bahaya salah parking nie..hee

    BalasPadam
  5. hahahahaha... aduii.. lawak btol...
    tapi yg konfius siapakah brader 2 org tu???

    BalasPadam
  6. macam mana la leh sampai terparking kat OKU port.. huhuhu

    BalasPadam
  7. haha gila spontan idea kawan tu keluar, mantap :D

    BalasPadam
  8. hehehe...cepat jek dier ek..tkt tetiba menjadi btol plak..jgn diamalkan,ehehhehe

    BalasPadam
  9. hahaha!!
    boleh la pulak kawan u wat cm tu..
    jd OKU betul kang.. :P

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..