klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

17 Disember 2010

BPM (ada yang mahukan undian dari Dinaz)

STICKY TILL 17th Dec 2010,....support korang semua !

..terharunya aku bila ibu cakap aku tak yah keja harini.
"duk diam-diam kat umah..jangan merayap pulak!!"...


Korang nak tahu..ini lah masanya aku mempunyai banyak masa dengan dunia blogging ni,
rasanya aku nak membantu korang yang tercalon dalam BPM (Blog Pilihan Malaysia) yang telah dianjurkan oleh brader AZMAN ROSLAN

rata-rata aku blogwalking ternampak blogger inginkan support dari readers untuk vote dorang...

setakat ni aku dah vote no. 62 dan 382...

so, sementara hari ni aku masih banyak waktu untuk berbuat demikian...silalah sesapa yang nak vote dr aku...berikan no anda.

walaupon aku tak sempat join BPM ni, setidak-tidaknya aku dapat memeriahkan kehangatannya..

pssst....santai sambil blogwalking tu yg best (BB pn tgh ok ni..)

25 ulasan:

  1. salam dear
    thx for ur support
    momoy really appreciate u dear
    siap buat entry lagi pasal nih...much thx

    Jom Vote Momoy juga yer No. 382 --- pilihan 10
    Much thx
    Undi No. 382 sekarang yer!!

    BalasPadam
  2. marilah vote mereka2 yg tercalon yeah

    BalasPadam
  3. thanks dinazz..baek hati no..suke2..

    BalasPadam
  4. kamu yg baik hati..silalah vote GROUP 10 no:375 & 377...tima kasih ya!!

    BalasPadam
  5. men larh vote blog yg tak seberapa nie..
    http://pelangindahadliya.blogspot.com
    no.384 group 10..=)

    BalasPadam
  6. haha, hidup segan mati tak mahu, sila undi sy :) 367.

    BalasPadam
  7. nanti try usha dan vote ok, musti sokong punya :D

    APA SEBENARNYA?

    BalasPadam
  8. minta jasa baik undi cik mas :)

    no 18 : duniaku dunia cikgu

    http://bpm-undi.blogspot.com/

    thnks... :)

    BalasPadam
  9. awk..vote sy k??pilihan 10,361..^^cayang awk....kikiki^^

    BalasPadam
  10. nak suruh you undi, but tak tercalon la pulak wakaka so jenguk my blog sudehh.. thanks for the comment :D

    BalasPadam
  11. tq for the vote!luv u!hakhakhak

    BalasPadam
  12. saya nak undian tu!!

    http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/adik-beradik-yang-kiut.html

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..