klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

06 Disember 2010

Jangan Hairan...!

apa kak Dinaz buat masa ni ek??....tak buat keja la tu....


haaaa..korang tengok kat jadual Dinaz minggu ni..rasanya memang Dinaz tak bole update blog atau baca2 blog orang lain..heee, kalau ikutkan macamtu lah gayanya..tapi sebenarnya Dinaz bertuah mcm brader2 n sister2 yang keja dgn gomen..memanjang je ada masa nak berupdate, dinaz pon sama jugak..sebabnya dinaz keja dengan kompeni ayah dinaz sendiri.., kekadang tu kena cover line jugak.

Tapi ini bukan maknanya dinaz sentiasa duduk2 saja..work smart, keja mesti jalan.
haaa ini cuma intro saja..actually dinaz nak kongsi sikit berkenaan dengan Hyperhidrosis
iv>


...."tak nak salam lah....tangan I basah"

korang perasan tak kenapa ada rakan perempuan sepejabat dengan kita tak nak salam dengan kita, mulanya dinaz rasa sangsi sikit sebab ingatkan dorang takot nak salam denagn anak boss..., bagi dinaz tak kesah la dengan sapa pon kalau kita saling mengenali mesti salam/jabat tangan dulu tanda memuliakan persahabatan.

..mungkin rasa serbasalah, dia datang kat dinaz katanya "sorry ya cik...tangan saya berpeluh..basah..nanti cik tak selesa pulak".

owh! ..baru aku tahu...

infonya DI SINI.

8 ulasan:

  1. Jadi sombong plak kalau terlalu kaga kebersihan samapai xnak salam...
    Shahrlsite Blog

    BalasPadam
  2. wah dinaz anak bos ye..leh dtg mintak keje situ ..hik2 ada kabel..=)
    tanx dtg komen..slalu2 la ye..

    BalasPadam
  3. heheee...
    ada juga pesen gitu ye... ;)

    BalasPadam
  4. >Ladyayu...yup baru start bulan lepas...heee

    BalasPadam
  5. owh.. gtu plak ek..
    tangan saya tak basah..
    meh jabat tangan ngn saya dinaz..hehehe

    ada masa jom jadi follower gadis kampung..:)

    http://moonrahdin.blogspot.com/2010/12/jom-jadi-follower-gadis-kampung.html

    BalasPadam
  6. memang rama yg sebegitu , kebanyakkannya adalah kaum wanita, kenapa?...perasaan gementar menyelubungi jiwa...hahaha..anak boss tu!!

    BalasPadam
  7. hai..salam kenal ,thanks ya...

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..