klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

23 Disember 2010

Barah ke Parah ??

essshh!! nape akak ni lambat update post ni ...cepat sikit la ??

"..orang dah cakap la ibu..henpon tu tak pe kalau baby pegang, takde efect kat dorang tu..."

kisahnya masa aku menjadi baby sitter kat budak kecik tu dulu.., ibu aku selalu pesan suruh jauhkan dari baby semasa bercakap guna henpon...alasannya nanti takut kena barah otak.

satu lagi takut....takut nanti dijahannamkan henpon mahal tu..agaknya haha *alasan*.

tapi kalau secara logiknya mungkin juga kot...sebab benda-benda canggih jenis wireless ni memang mmemerbahayakan kesihatan...well.

Tadi pagi aku TERbaca BHonline...selalu tak pon, tah pe kena aku 'ter' plak hari ni..

"TELEFON SELULAR TAK CETUS BARAH OTAK"...klik untuk baca kalau ada yang belum sempat baca paper tu .

pssst...kalau blackberry ni memang aku tak kasi sentuh...itu budak kecik memang tak leh tengok, pantang letak jer dah lesap...huh memang susah la bebudak skrg ni...dah bijak terlampau...tengoklah.

ni aku sayang sangat....


huhuhuh...kalau dah cmnie...tu yang masalahnya!!


gambar hiasan jer..belum terjadi betul2 lagi..heee... ingat mainan dorang ke !!

5 ulasan:

  1. hehehee
    yelah
    takut si baby jahanamkan henpon..

    sekali tetibe dicelupnye ke dalam air

    BalasPadam
  2. ihiks..budak2 kecik skrg pandai main game kat henpon...padahal blom pandai/lancar membaca pun.. ;)

    BalasPadam
  3. Bebudak memang suka kalo dapat men celup2 henpon ni...Hehehe...

    Salam kenal dik..Akak follow awak :)

    BalasPadam
  4. salam...
    menarik blog awk...

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..