klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

22 Disember 2010

Berimegenasi Dalam Tandas...

hahaha..rasanya cm penah buat jer...
sebab tu la ada yang ikut cara aku ni..leh lama sikit...

...Ada yang berkata bagussss!!...dan ramai pula yang menyagkal pendapat ini,

tepulang kepada empunya diri bila mana mereka berada ketika itu (memerut).

sometimes ada orang boleh recall apa yang dia buat sebelum ini, maybe di kalangan

blogger boleh update entri baru selepas keluar dari tandas ! *ada yang tak ngaku tu*

tak pe..idea tu boleh datang dan pergi bila-bila masa, so jangan lepaskan peluang keemasan bila anda

melayan perasaan di dalamnya * kita tak suruh ek*..tengok tu ada singage lagi..

NO LAPTOP

Kalau tandasnya bersih , wangi dan sentiasa mendapat penjagaan first class....lagi boleh mendatangkan idea

yang bernas..ia seakan-akan telah memenuhui keselesaan pengguna..betul tak?



dalam opis, line cm hampeh!!


Psst..Adakah itu (kemudahan yang tiptop) untuk anda berkarya di dalamnya??

ada yang kata ...kita bebas berimegenasi dan berkarya di mana-mana saja  *dunia tanpa sempadan*



Tapi harus diingat..tentang hukumnya adalah tetap makruh (duduk lama-lama tanpa tujuan sebenar).

.

10 ulasan:

  1. erm kalau tgk tandas kat negara luar memang canggih tau.siap boleh baring lagi.ada sofa bagai..maunyer tak bawak laptop.hehe..cumillah baby tuh baca paper.

    BalasPadam
  2. uhauhauhaua

    yaa
    dunia tanpa sempadan

    BalasPadam
  3. adoi..boleh plak..
    tp baby itu comel tol :)

    BalasPadam
  4. as salam..kita tak digalakkan buat cenggini..jauhkan lah perkara makruh kan

    BalasPadam
  5. kehkeh =)ada gak cmtu erk dunia tanpa sempadan macam2 la skrg huhu tu terlebih imegenasi nmanya kuin2

    BalasPadam
  6. dulu klu tkut kene marah dengan boss, or tak selesa di tempat kerja lamma, suke dok lepak dlm tandas lelama... tempat paling feel

    BalasPadam
  7. bawak nasi lemak kat sana pun boleh... zaman sekarang bukan macam dulu pakai tandas lubang.. lihat dibwah tentu mengerikan

    BalasPadam
  8. kat dlm toilet pun blh online..tp pki henpon...eehehhee

    BalasPadam
  9. salam kenal...

    mmg kreatip la org berimaginasi dlm tandas..ai xleh pk mende len nnt x terlepas hajat asal..ngee~ =P

    BalasPadam
  10. gunakan masa sebaik mungkin :)

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..