klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

21 Disember 2010

Lagi Usik Lagi Galak...



hai..salam pagi bloggers.
cmner dengan capaian internet di tempat korang sekarang ni okay..bagus tak??

aku ni cm malas jer nak online dari semalam lagi internet cm hampeh kat opis ni..
nak buat takder benda dah rasanya ..orang lain ujung tahun ni mungkin banyak keja..nak closing for this year la ..tapi aku selamber jer..heeee, orang lain yang buat..aku ni cuma memantau keja dorang jer...

duduk sorang2 dalam bilik...tah, tak taulah nak buat pe lagi..nak kata makan gaji buta pon bole jugak...tapi duit bapak aku jugak tu.

..nak lepak kat umah , dorang tak kasi...tapi bagus juga kan dapat pengalaman...sekarang ni time aku releks..releks sangat, sesebelum ni keja aku dah terlampau bz, follow bos kesana kemari...me as a secretary untuk ayah..heee tapi untuk beberapa bulan jer sementara secretary yang amik cuti bersalin..huhuhu bestnya dorang ni, bole cuti lama tu...and for the next year aku da stay kat umah n masuk kolej balik..

nasib baik kat dalam opis takde cermin...huhu kalau tak habis la....
ehhh...silap tu! orang jangan ingat aku ni kejanya mekaup jer tau..sorry bukan bukan cmtu la, aku cuma tengok-tengok muka je lah.

tapi ada jugak orang *teringat masa kat asrama sekolah dulu2*, tak kira lelaki ke pempuan mempunyai hebit yang sangat tak bagus bila berdepan dengan cermin..nak tau ape???

pantang tengok..mesti nak picit !


ni ha nasihat aku yang bukan pakar ni....

biar je jerawat ke jeragat ke nak tumbuh di muka tu..biarkan jer jangan usik-usik, kalau sekali usik nati dah jadi kebiasaan bila tengok cermin je nak belek jerawat..bila dah jadi hebit , suasah nak buang sikap tu kan, ni semua sebab dah sebati dalam hidup kita..tengok cermin cari jerawat..kalau takder pon diusahakan jugak cari sampai dapat..yang taknak keluar pon akan keluar...huhuhu.

eh eh..sambil online pon sebelah tangan meraba pipi..kenapa? , gian nak picit !!
jangan..jangan..nanti korang juga yang merana..pipi kita ni kulitnya sensitif tau, jangan kasi calar nanti orang mintak discount plak bila meminang..hahaha gurau je.

so..jangan jadikan ini sebagai hebit ya..nanti tak licin pipi tu, banyak parut....

jerawat ni kalau tak diusik dia pon tak galak sangat ! betul tak?

psst...ada ubat nak mencegah jerawat, google je atau jumpa pakar kulit...
mungkin boleh membantu anda yang bermasalah seumpamanya.

okay . bye.

3 ulasan:

  1. hahahaha

    nis mmg suke picit jerawat
    adeh

    BalasPadam
  2. picit jgn tak picit..

    p/s tak pernah ada jerawat..hoho

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..