klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

18 Februari 2011

1st GIVEAWAY : 'BLACK' BAGI DIRI MU



Salam n Selamat petang semua reader blog ni..sementara menunggu kawan pickup ke kelas malam ni,
rasanya sempat lagi aku join GA yang dianjurkan oleh noremy's worlds (KLIK)..jangan buang masa okay !

http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-black-bagi-diri-mu.html

..berkenaan dengan 'BLACK' sebagai tema GA ini...ada sedikit bersangkutan dengan diriku...
korang pon tahukan aku ni antara peminat kepada Juara Mentor3 tu..., aku ada buat satu entri berkenaan lagu yang dinyanyikan oleh Black (KLIK entri sini) . selain tu warna hitam juga adalah warna kegemaran aku bila ke pejabat..hitam itu menawan kan!...adakah mybf nanti ada di kalangan 'black'..but not 'black metal' u...haha .

okay la kot...jadik la kan!..so kepada korang yang ingin memeriahkan GA ni sila segerakan ye..jangan bertangguh ok....klik je kat link bawah banner tu nak tahu syarat-syaratnya.

cau...upps!.anda  ditag : 1. Nina , Hanisbieber , Ria

5 ulasan:

  1. makasih umai.. nanti ria join k..:)

    BalasPadam
  2. hitam-hitam si tampuk manggis...
    :)

    selamat maju jaya dinaz! :)

    BalasPadam
  3. mekacih join...really appreciate..

    p/s:pssst..awak yg pertama join..

    (^_^)

    BalasPadam
  4. jgn lupa terjah blog ai ESOK utk keputusan yer! (^_^)

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog