klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

21 Februari 2011

Sentap !



Assalamualaikum...

Pembaca blog dinaz yang dihormati...terima kasih kerana sudi menyinggah sini selalu..
Hari ni dinaz tersibuk sikit..kena pegi buat keja luar kawasan..out station la tu...
baru balik je jam 7 petang tadi...terasa ingin sangat blogging waktu rehat tghari tapi tak berkesempatan...

Jap lagi dinaz BW n promo pasal GA pertama tu...korang yang da join tu tima kasih banyak2..yang belum tu maybe tengah dok pikir2 nak jawap pe kan?..takper teruskan .moga malam ni ada idea...ada juga yang tawu jawapnnya tapi saja nak bagi chance orang lain...emmh bagusnya tapi apa salahnya join sekali..anyway terima kasih lagi sekali kerana bagi support...jasa korang tetap dikenang...jangan lupa dinaz bila buat GA/kontes!..yang dah tag dinaz tu , insyaAllah tunggu dinaz akan join nanti.

KL punya trafik memang mencabar (dinaz nyer blogtrafik ..ciput je)...cilok sana cilok sini fuhh dasat! yang lebih menakutkan mat-mat motor...memang tak sayang nyawa betulla dorang ni...mungkin dorang ni kelewatan nak masuk keja agaknya atau memang sengaja buat cmtu...
tapi kalau dah lewat ..kena keluar awal2 la sikit, takde la terburu2 bawak motor tu...
Kalau korang (mat rempit) tak sayangkan nyawa korang..takpe tapi Tolonglah sayangkan nyawa pengguna jalan raya yang lain sama.

Aku tersentap jap!..cm takut plak nak drive sorang2 esok ni...bukannya pe masa balik tadi ni...
Syukur alhamdulillah naseb baik dinaz tak terlibat dalam xcident tu...depan mata dinaz tau!
motosikal langgar belakang keta dekat lampu isyarat merah.

kalau tak...tak tau lah.

syukur..syukur Ahamdulillah.

psst..minta tolong driver ofis drive lah esok ni...boleh kot agaknya.

8 ulasan:

  1. alhamdulillah..naseb baek tak pape :)

    BalasPadam
  2. huhu seb bek x jadik pape kt dinaz
    hati2 ye nanti
    hee

    BalasPadam
  3. huhu. . biasa la dia org x yg nywa.. huhu

    BalasPadam
  4. nak join gak,mana link ga tu>.hehee

    BalasPadam
  5. alhamdulillah..selamat pon..

    BalasPadam
  6. assalamualaikum..awak pekerja ke?? sy ingat awak student coz dekat profil tulis masih student lagi..

    BalasPadam
  7. dia maria just nk bg dia kena tag . . hehhe

    BalasPadam
  8. dear..kamu ditag :)
    join contest ni

    http://miszsheyla.blogspot.com/2011/02/doodals-dialogue-contest.html

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog