klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

08 Februari 2011

Siapa yang Berhajat nak tepek gambar kat sini ..silakan!



Maaf ye bloggers..Dinaz ni tak sudah-sudah nak minta korang support blog dinaz..macam-macam lah karenah budak ni kan...takpe korang layan jer...

kat atas tu ada GUESTBOOK ON SLIDE - PHOTO SHARING...korang letakla gambar cun/cute/manis/menarik/comot/macho/ganteng.. korang tu.

cara-caranya senang saja...korang klik je kat "sign this guestbook' dan isi jer apa yang diminta dalam form tu..

bila Dinaz ada ongkos lebih nanti..Dinaz kasi hadiah lagi...

bermula dari sekarang okay...(baru 4 org blogger je tu...)

Dinaz akan update dari semasa ke semasa..okay

cau...ceria selalu.

"BLOGGING MAU IKHLAS"

P/s : kalau Follower Dinaz tak tempek...Dinaz sendiri akan tolong tempekkan..saja nak meriahkan dan mungkin antaranya berpeluang  dapat hadiah nanti (InsyaAllah pilihan akan dibuat sebulan sekali mulai Mac2011 sehingga Dec2011.

9 ulasan:

  1. waah.cam best..cam nek tepek jugakk
    hee

    BalasPadam
  2. woot!! woot!! singgah2 sini tepek gambar dan up kan traffic Dinaz.. Wink!! Wink!!

    BalasPadam
  3. hee
    nape xleh tepek muke sye nih
    huuhk
    geram nyew~~

    BalasPadam
  4. ok da give up
    uwaAAAAAAAAAAAAA
    nk nanes suda
    sbb xleh tepek muke sy

    BalasPadam
  5. Telah ikuti blog ini, meh follow saya lak

    BalasPadam
  6. Salam..sebagai tanda support akak kat awak..tepek my pic 4 u...n penghargaan sbb Dayna akak menang hadiah follower tu..

    BalasPadam
  7. assalammualaikum dinaz.. thanks sebab tepek komen kat blog fara.. Dinaz cari lagu tu dalam you tube.. clip dia sangat sedey.. wink!! wink!! tata!!

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog