klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

08 Februari 2011

Followerku Sayang-Dinaz Give-Lucky No.1-500 (umumkan Pemenang)

Assalamualaikun dan Selamat pagi semua...
(hehe..cam cikgu punya turn nak buat ucapan kat perhimpunan pagi sekolah la plak..
panas terik da nih..awat lambat sangat turn aku nih !!!)

Pada pagi ini saya amat berbesar hati ingin mengumumkan nama-nama pemenang seperti mana yang telah saya dengan bantuan rakan-rakan membuat lucky darw malam tadi.

Keputusan adalah muktamat (serius sikit !)

Hadiah Istimewa di berikan kepada follower yang bertuah ni...
(balingan dart tepat kepada nama anda)

Sahromnasrudin - http://www.sahromnasrudin.com/


dan 3 hadiah saguhati adalah seperti nama follower berikut :
(cabutan dari gulung kertas oleh kawan-kawan ku)

Hanis - http://hanisbieber.blogspot.com/

Dayna - http://rotitelur-dayna.blogspot.com/

Eityzaty - http://eityzaty.blogspot.com/


Para pemenang TAHNIAH diucapkan...dan kepada yang tak berjaya tu..masih ada lagi selepas ini ..insyaAllah anda juga berpeluang.


cari pemenang hadiah istimewa Dinaz....aku yang baling dart tu tau!


kesian member2 aku tu yang penat gulung mengulung dan tabur cari pemenang untuk 3 hadiah saguati Dinaz..

All the best Tq to mila, agnes, ravi n syah...aku sayang kamoo juga.

p/s : Kepada pemenang2, sila emailkan butiran (nama, alamat dan no tel) kepada dinazon9@yahoo.com. dalam kadar waktu segera !! seminggu je tau .

12 ulasan:

  1. syukur alhamdulillah..trime kasih banyak2 saya ucapkan kpd awak..sy sgt hargai pemberian awak dalam lucky draw ini..nnti sy emelkan alamt ya...

    semoga blog awak terus sukses hendaknya...

    jutaan trime kasih sekali lagi....

    BalasPadam
  2. tahniah rom .. murah rezeki awak !

    BalasPadam
  3. haha...syukur gak pada Allah..hanis dah menang saguhati..tq Sis Dinaz...

    suka-suka....

    BalasPadam
  4. memang gagal selalu nih..tp baru 1st time cuba contest mcm nih..haha pa la..

    BalasPadam
  5. tahniah pd Shahrom..awak pon baru 1st join kan!!

    BalasPadam
  6. cuba lagi...Tahniah pada yang terpilih

    BalasPadam
  7. TAHNIAH yg bertuah tue.....nanti buat lagi yew dinaz!!

    BalasPadam
  8. alhamdulillah..zati dapat tue!!!

    tenxxxx..nnt i emailkan k..bwu taw je nie

    BalasPadam
  9. Akak dah menang ye..ohh tak sangkanyer..thnks Dinaz..., akak baru tau je...

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog