klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

02 Februari 2011

Aku Memang Suka Blogwalking !

salam...*sambung dari tajuk atas tu*

....Tetapi ada yang sering merimaskan !
mungkin juga korang terperasan....tapi just ignor kan!

ni hah..WIDGET ! oh kekadang kau membuat aku menyumpah...kerana kau terpacak bekelip-kelip di tempat yang tak sesuai...sampai aku nak tekan button POST COMMENT pun terganggu...

walaupon percuma..berpada-padalah pengunaannya n kalau nak tepek tu...ingat lah keselesaan pengunjung sama..

nak baca entri pon susah..terpaksa skodeng sana sini nak mengelak pon ..last-last tertekan jugak *grab this widget@.....*...addeh! jadi malas nak teruskan niat untuk menjelajah blog tersebut .

aku tak taulah salah aku ke dalam hal ini....!
memang korang punya suka..blog korang, tapi tak salah jika ia lebih mesra pengunjug...kan!

aku taip je malam ni apa yang aku rasa... yang aku pendam selama aku blgwalking.

Aku memang suka blogwaking n drop comment...tapi kalau dah masalah..tak jadi terus !

cau...matai masho.

11 ulasan:

  1. hee... btoi3..

    alamak tah2 blog ceq yang teruk..sat balik nak check dulu...

    hehe

    BalasPadam
  2. Salam Dinaz,

    Satu teguran yang membina.

    Singgah dan follow.

    BalasPadam
  3. hehe...betul2...mmg tak selesa kan.. :)

    BalasPadam
  4. nis suke blog dinaz sejak mula2 dulu
    (:

    BalasPadam
  5. itu la mangsa widget namanye.. hahah

    BalasPadam
  6. ya, saya setuju dengan anda. widget memang menganggu kalau tak kena pada tempatnya. terutama widget yang ada keluarkan ads jadi popup windows..

    BalasPadam
  7. ouchhh... seb baik aku tak pakai widget tersebut... hehehe

    BalasPadam
  8. hee...especially widget yang pop up keluar tapi tak jumpa button close..
    dok tejenguk-jenguk kalau nak baca entry..huuuu~

    thx 4dropping ur link on blog n following darling.. follow u already...:D

    BalasPadam
  9. nnt blogwalk page saye k? :)

    BalasPadam
  10. betul tu..kadang2 time alief blogwalking,,kalau ada blog mcm ni,,laaptop alief trus tertutup dgn automatik..huhu..faham2 je lah..laptop alief laptop zaman pak kaduk..huhu... btw,awk,kalau awk free dtg la singgah blog alief..alief nak minta awk tolong komen blog alief..kalau ada kekurangan,awk tolong nasihatkan blog alief..alief budak baru belajar berblog..mana taw dgn nasihat awk tu,alief boleh perbaiki kekurangn blog alief utk terus maju..kalau awk rasa blog alief best,awk free utk follow blog alief..thanx awk..alief nak org follow blog alief sbb suka blog alief..huhu.thanx awk..alief tunggu kedtgn awk utk bagi kritikan mmbina kat blog alief.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog