klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

05 Februari 2011

FOLLOWER KU SAYANG GIVE LUCKY No.1-500. (Last Call)

Salam....meh!..lagi beberapa orang je lagi nak samapai ke no 500 tu...

Panggilan terakhir untuk menyertai FOLLOWER KU SAYANG GIVE LUCKY No.1-500.

yang sudah 'confirm'kan tu anda memang berpeluang dapat hadiah special...dan yang tersenarai dalam 1-500 akan berpeluang dapat juga..tapi hadiah saguhati !..sebagai tanda penghargaan kepada  follower Dinaz yang sentiasa menyokong Dinaz selama 3 bulan berblog ni dan akan meneruskan sokongan seterusnya pada masa-masa akan datang. Jutaan Terima Kasih diucapkan.

Okeh ! Kepada sesiapa blogger yang ingin mendapatkan hadiah istimewa dari Dinaz...silakan

bertindak !

KLIK LINK INI SEKARANG ! (konpomkan follower pada ruangan komen link tersebut)

Anda masih punya waktu...jika tidak melepas lah anda...bukan senang Dinaz nak offer..

konpom kan saja di rungan komen link di atas.


psst...bole check kat sini sapa yang dah buat confimation.(LINK)

6 ulasan:

  1. 6lagi!!!!!

    cepat-cepat! HAHA. :D

    BalasPadam
  2. jeng3~ sapekah follower yg ke-500 itu?? ^_^

    BalasPadam
  3. nak tukar no kedudukan boleh..saya cup no.500..ha.ha2

    BalasPadam
  4. hah ..sorang je lg tu...wah dasattt! la dinaz..PCL pon amik masa setaun baru cecah angka 500 follower tu..tahniah2..lepas ni rajin2 la buat GA ok.

    BalasPadam
  5. alamak!! rugi aku follow awal2 dulu...

    BalasPadam
  6. ehh..apesal rugi plak Tuan Din...1-500 tu termasuk la kite kan! sis Dinaz..yang penting kena konpem kan..yezzzz!

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog