klik2 dan beritahu saya..

EXCHANGE LINK

20 Februari 2011

Apa nak buat 'dia'..?



..tegahari cenggini apa nak buat...tak keja duduk rumah je kan..dah cuci keta??...erk hujan,takpe cuci jer.. jangan hantar kedai car wash je tau...membazir duit, buatla sendiri...baru ada satu kepuasan yang mengatakan kita sebagai tuan yang baik dan perihatin kepada harta kesayangan kita tu..

..bazir tenaga sikit takpe ada jugak berbaloinya...bole exercise kan!

dah cuci elok2 , simpan...esok baru jalan2 pegi keja la plak, jangan korang lanyak plak nanti....kasi la 'dia' rehat sama.

google , keta kaler pink yg tak mungkin aku miliki..takmo ..cute tp aku tak suka!!

10 ulasan:

  1. kat sini terang benderang..panas!

    BalasPadam
  2. Assalam

    Mama tag Dia
    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/02/contest-senyum-paling-ceria.html

    BalasPadam
  3. lepas cuci gune la..xkn nk gune time koto..apekah

    BalasPadam
  4. owh..so sweet kalo dpt keta mcm tu..

    BalasPadam
  5. nape sis x suka kete pink tu..comel lah, hehe

    BalasPadam
  6. Tolong basuh keter aku skali..

    p/s: alamak!! aku ter tag ko dalam contest kat blog aku( bukan akunyer contest)

    BalasPadam

Terima Kasih...Dinaz sedia mengunjung balas ke blog link anda secepat mungkin InsyaAllah...hepi hepi selalu.

klik-klik dan maklumkan saya.

Catatan Popular

Dari mana datangnya tetamuku..

Arkib Blog